Danish
English
German

Serviceydelser

Kreditkort/Valuta
Der kan betales med Dankort, Visa og Mastercard. Valuta som DKK, Euro, Dollars og UK Sterlingk accepteres også som betalingsmiddel i sedler. Betalingsgebyr på udenlandske kort 3,75 %.

Internet 
Der er trådløs internetadgang på hele hotellet, dog kan der desværre ikke tilbydes WiFi i lejlighederne. I pejsestuen ved receptionen står en computer til rådighed, som kan benyttes døgnet rundt.
Internet tid kan købes i receptionen: 30min./40kr., 1time/60kr., 2timer/100kr. 

Booking af udflugter 
Hotellet samarbejder med byens eventbureauer og personalet kan ved ankomst være behjælpelig med booking af de mange forskellige oplevelser, som tilbydes. I højsæsonen kan det være en god ide, at foretage bookinger hjemmefra, således man er sikker på, at der er plads på de ønskede afgange.

Lufthavnstransfer 
Der tilbydes transfer service til alle overnattende gæster på Hotel Icefiord. Det gælder både ved ankomst og afgang. Derfor er det nødvendigt at oplyse ankomst-/og afrejsetidspunkt ved booking. 

Tøjvask
Det er muligt at få vasket sit tøj under opholdet. En tøjvask koster 80,- per pose (inkl. Tørretumbling, hvis det ønskes. Eksklusiv strygeservice).

Bagageservice
Der tilbydes bagageservice ved forespørgsel i receptionen på ankomst dagen.

Ilulissat Water Taxi
Vi samarbejder med Ilulissat Water Taxi - læs mere her

Klapvogn
Hotellet tilbyder udlån af klapvogn. Kontakt hotellet og book klapvognen inden dit besøg.

Booking