Danish
English
German

Standard værelse 

Standard værelserne ligger i stueetagen med direkte udsigt over Disko Bugten. Alle værelserne er indrettet med 2 enkeltsenge. Læs mere

Standard plus værelse 

Standard plus værelserne er beliggende på 1. sal og har alle fransk altan vendt mod Disko Bugten. Læs mere

Delux værelse 

Hotel Icefiord tilbyder 2 indbydende Delux værelser på 1. sal, hvor rummelighed og komfort er i højsædet. Læs mere

Familieværelse 

Hotel Icefiord tilbyder et familieværelse med plads til hele familien. Læs mere

Lejligheder

De lyse og enkelt indrettede 1-værelseslejligheder på Icefiord har opholdsområde, tv og badeværelse med bruser. Tekøkkenet har komfur med 2 blus samt mikrobølgeovn.. Læs mere

Priser

Se priserne på vores værelser og lejligheder. Læs mere

 

Overnatning Ilulissat

Søger du en enkelt overnatning eller længere ophold på Grønland eller mere specifikt Ilulissat, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har flere forskellige overnatningsmuligheder, hvor vi uden tvivl kan finde den rigtige løsning til dig. 

Ved en overnatning i Ilulissat på Hotel Icefiord, så har du blandt andet muligheden for at opleve Diskobugtens fantastiske elementer på nærmeste hold. Duften, bølgerne og den ualmindelige smukke udsigt over bugten har hvertfald sat sit præg på mange af vores gæster. 

Du har rigtig gode chancer for at opleve store hvaler på nært hold ved Diskobugten. Det er velkendt at hvalerne svømmer tæt på land og trives i store dele af bugten, hvor især området lige uden for Ilulissat er et populært sted blandt de store hvaler.